V Radotíně konečná:-(… a 3 zlata k tomu!:-)))

Poslední prvoligový turnaj v tomto roce a druhý v nové soutěžní sezóně 2016-17 jsme sehráli na minigolfovém minihřišti Fortuny Radotín. Na to, že se jednalo o konec září (25.) nám přálo počasí a celý víkend se nesl ve znamení krásného teplého slunečného babího léta. Do Radotína jsme odjížděli oslabeni o Milana Součka, který předčasně ukončil sezónu, ale s extraligovou posilou, byť stále ještě nedoléčenou, Davidem Christou.         Po sobotním tréninku určil kouč Bláha sestavu ve složení Radek, já, Petra, Hugo a finišman David. Role náhradnice připadla Ditě. Kromě členů B-týmu nastoupili do soutěže jednotlivců další naši borci Boďa, Bebe, Ondra, Michal, Dan a Ruda.

B tým si zpočátku vedl vcelku obstojně, když jsme začali výsledkem 124, který byl třetí nejlepší. Bohužel jsme v nastoupeném trendu nedokázali pokračovat a vrcholem byl výbuch v posledním kole – 137, který nás odsunul na poslední místo. Celkově tak přezimujeme na předposledním 5. místě. V týmové seniorské soutěži jsme dopadli o něco lépe, když jsme ve složení Bláha, Vitner, Vosmík uhráli 5. místo z 8 a celkově nám patří střed tabulky.

V individuální soutěži získal „zlatou medaili“ Boďa Pokorný jako nejlepší senior (95). Dále Ondra Škaloud se 2. místem a nejlepším výkonem rakovnických (94) rozloučil s juniorskou kategorií. Úspěšná byla i jeho maminka Dituška, která díky dobrému finiši o úder zvítězila v kategorii starších žen (104). No a třetí „zlato“ v Radotíně vydolovala mladší žena Petra Vosmíková. Ti co bednili zaslouží pochvalu a v polovině října při oficiálním ukončení sezóny se těšme, že dají šampáňo!:-)

Pár fotek z turnaje lze nalézti na rajčeti:   http://vendy-matej.rajce.idnes.cz/

Příspěvek byl publikován v rubrice 1. liga a jeho autorem je Vašek Vitner. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..